Welkom op de site van Maira Dance Studio, de gezelligste en enige professionele Paaldans Studio in Dordrecht en omstreken.

         Paaldansen is een sport die techniek, kracht, lenigheid en souplesse combineert.

        De paaldans lessen worden meestaal gegeven door Irina (eigenares) . Irina is geboren en getogen in Roemenie, ze danst al sinds haar 7de jaar, op haar 9de jaar is zij aangenomen en begonnen op het balletlyceum in Boekarest, Roemenië en heeft na 9 leerjaren met succes deze opleiding afgerond. Op haar 18de jaar is zij naar Egypte vertrokken om haar dans horizon te verbreden, naast al kennis te hebben van ballet, modern, jazz en folkloric heeft zij in Egypte leren buikdansen en drie jaar dagelijks dinnershows mogen verzorgen. Daarmee heeft zij ervaring opgedaan  in andere dans stijlen zoals show dans, latin , cabaret, etc. 

          In 2007 is Irina naar Nederland gekomen waar zij zichzelf heeft gespecialiseerd in danssporten. Na vele workshops, cursussen en trainingen van onder andere aerobics, step aerobics, zumba, yoga, pilates, body pump, go-go dans en nike elite, voelde Irina zich klaar om les te kunnen geven en heeft dat 5 jaar in verschillende sportscholen gedaan. 

           Eind 2008 heeft ze kennis gemaakt met paaldansen en werd gelijk verliefd op deze sport. Sinds de kennismaking met paaldansen was de stap om les te gaan geven in deze sport snel gemaakt, niet alleen het lesgeven maar ook workshops en diverse demo's om anderen ook kennis te laten maken met de sportieve vorm van paaldansen.

Na diverse titels behaald te hebben waarvan de hoogtepunten de 2de plek op het NK Paaldansen 2012, 3de plek op het Benelux Paaldans kampioenschap 2013, 1ste plek op Beat Limits wedstrijd 2013, deed zich in 2013 de mogelijkheid voor om een eigen studio te openen.

In september 2013 mocht Irina de deuren van haar eigen Paaldans Studio in hartje centrum  Dordrecht openen.

Sindsdien heeft ze veel leerlingen kennis laten maken met het sportieve paaldansen en zelfs  al een hoop leerlingen hebben podium plaatsen behaald met diverse wedstrijden, zelfs op het wereldkampioenschap.

In 2015 heeft ze zelf nog mee gedaan met Pole Art Nederland waar ze een verdiende  2de plek behaald heeft, en daaropvolgend ook nog een mooie 3de plaats op de International Pole Art.

In 2018 heeft ze nog een keer mee gedaan aan het NK pole sport waar ze de eerste plek behaald heeft in de open categorie met genoeg punten om door te gaan naar het wereldkampioenschap in Spanje .  

                                                                                     ***

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze sport en wordt je wie weet ook net zo gepassioneerd.

Trainen in een gemoedelijke sfeer altijd de mogelijkheid verder te groeien het uiterste van je lichaam vergen en een total body workout die totaal anders is als op een sportschool.

Geef je dan snel op voor een proefles, of loop een keer binnen om gewoon een kijkje te nemen tijdens 1 van de trainingen.

Liever een leuke workshop of vrijgezellen feest in besloten kring ook dit kan bij MAIRA Dance verzorgd worden, neem dan contact met ons op !!!! telefonisch via 0616561015 of per e-mail info@mairadance.com